Strikt Bewindvoering is een professioneel bewindvoerderskantoor en is gespecialiseerd in bewindvoering en problematische schulden. Wij focussen ons op het werkgebied midden Nederland, waaronder ook in de gemeente Woudenberg.

Bij Strikt Bewindvoering Woudenberg weten wij hoeveel onrust het kan geven als de financiën niet op orde zijn, als u stress ervaart van post of als aanmaningen maar blijven binnenstromen. Ook beseffen wij dat het een grote stap is om hiervoor hulp in te schakelen en uw administratie uit handen te geven. Maar om verschillende redenen kan het wenselijk of zelfs noodzakelijk zijn om uw financiën te laten beheren door een bewindvoerder.
Strikt bewindvoering helpt u graag uw financiën weer inzichtelijk en stabiel te krijgen, zodat bij u de dagelijkse spanning weg valt en rust terugkeert.

Bewindvoering

Bewindvoering is een beschermingsmaatregel voor mensen die (tijdelijk of langdurig) niet meer hun financiën kunnen regelen.

Lees meer

Problematische schulden

Problematische schulden kunnen een reden zijn om beschermingsbewind aan te vragen en de problematiek aan te pakken.

Lees meer

Strikt persoonlijk

U kunt op deze pagina inloggen om uw financiën in te zien.

Inloggen

Het succes van bewindvoering wordt mede bepaald door een goede samenwerking, duidelijke afspraken en heldere communicatie. Vanuit deze visie werken wij met drie kernwaarden. Lees hierover meer