Strikt, een klein woord met
een grote betekenis!

Strikt Bewindvoering is een kleinschalig bewindvoerderskantoor met ruime ervaring. U geeft ons het vertrouwen uw financiën te beschermen, wij geven u daarvoor betrouwbaarheid, deskundigheid en ons respect. Jaarlijks worden wij door een registeraccountant en de rechtbank gecontroleerd op strenge kwaliteitseisen om onze professionaliteit te waarborgen.

Het succes van bewindvoering wordt mede bepaald door een goede samenwerking, duidelijke afspraken en heldere communicatie. Vanuit deze visie werken wij met drie kernwaarden:

1. Strikt Persoonlijk
Ieder mens is een individu en het ene probleem is het andere niet. Bewindvoering is maatwerk en per individu kijken wij samen met u naar wat nodig is. Dit doen wij vanuit betrokkenheid en deskundigheid. Wij zijn een kleinschalig kantoor waardoor wij uw situatie de aandacht kunnen geven die het verdient, direct en persoonlijk.

2. Strikt Noodzakelijk
Afspraken met elkaar maken en respectvol met elkaar omgaan is de basis voor een goede samenwerking. Als het nodig is kunnen wij duidelijk en besluitvaardig zijn, maar altijd met het doel om uw financiën op orde te krijgen en te houden.

3. Strikt Geheim
Bij ons kunt u erop rekenen dat wij uiterst zorgvuldig omgaan met uw gegevens. Betrouwbaarheid en discretie hebben wij hoog in het vaandel staan. Onze administratie is aangemeld bij Autoriteit Persoonsgegevens onder nummer M00001505.

Wat betekent Strikt?

[strikt] (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) nauwkeurig, precies: onder de striktste geheimhouding; strikt genomen wanneer je de zaak precies opvat; strikt persoonlijk (a) (op brief, memo e.d.) alleen de geadresseerde aangaand; (b) (op toegangskaarten e.d.) alleen geldig voor de houder. Volgens: www.vandale.nl

[Synoniemen] bindend, erg exact, nauwgezet, onvermurwbaar, onverzettelijk, precies, punctueel, scherp, stipt, stringent en volgens de regels.